“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin Pınarça Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınarça Mahalle Muhtarı Taner Diril ile birlikte Pınarça Mahallesinde inceleme yaptı. Pınarça Mahallesi başta olmak üzere ilçe genelindeki böcek vakaları ile ilgili gerekli numunelerin Namık Kemal Üniversitesine gönderildiğini ifade eden Başkan Çetin  ilçe genelinde kapsamlı bir ilaçlama çalışması yapılacağını belirtti.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Çetin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Son günlerde ilçemizin bazı mahallelerinde görülen böceklerle ilgili şikayetleri yerinde tespit ederek vatandaşlarımızdan bilgiler aldık. Tarafımıza iletilen şikayetlerin hemen ardından gerekli soruşturmalarımızı başlattık ve olay yerinde tespit tutanaklarımızı tutarak İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü yetkililerine ilettik. Söz konusu böceklerle ilgili numuneler Namık Kemal Üniversitesine gönderilmiş olup, Üniversitemizden gelecek olan bilgilere göre ilçemiz genelinde kapsamlı bir ilaçlama çalışması yapılacaktır. Biz de konunun yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 18 Temmuz 2019 | 18:38:18
19 Ağustos Pazartesi