“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin Kapaklıspor’un  Yeni Sezon Açılış Törenine Katıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden Temsilcimiz Kapaklıspor’un  İlçe stadyumunda 2019-2020 sezon açılış törenine katıldı.

DOSTLUK MAÇI BERABERE BİTTİ

Düzenlenen açılış töreni 11.30’da oynanan Veteranlar maçıyla başladı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dostluk maçı 2-2’lik skorla sona erdi.

KURBAN KESİLDİ

Veteranlar maçının sona ermesinin ardından Mehteran ve Halkoyunları gösterisi sergilendi. Gösterilerin ardından stadın önünde dualar eşliğinde kurban kesilerek sezon açılışı yapıldı.

10-3’LÜK SKORLA GALİBİYETİ YAKALADILAR

Kurban kesiminin ardından saat 14.00’da Kapaklıspor, 2019-2020 sezonunun kendi evindeki ilk mücadelesinde 1461 Karadenizspor’u misafir etti. Oynanan maçta 10-3’lük bir skorla galibiyet yakalayan Kapaklıspor haftayı 3 puanla kapatarak lige lider olarak başladı.

BAŞKAN ÇETİN OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

Galibiyetin ardından Kapaklıspor’un soyunma odasını ziyaret eden Başkan Çetin oyuncuları  ve teknik heyeti tebrik ederek tatlı ikram etti. Başkan Çetin  “İlk defa izledim takımı. Skor anlamında tabi ki başarılısınız ama benim için daha önemli olan sahada ki efendiliğiniz. Hakikatten takım olmuşsunuz. Terbiyeli, sadece oyuna konsantre olmuş bir ekip gördüm. Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 30 Eylül 2019 | 15:20:45
18 Ekim Cuma