“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin ‘Kapaklı’nın Enleri’ Ödül Töreni’ne Katıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen ödül törenine katıldı.

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kapaklı’nın Enleri’ Ödül Töreni’nde, ilçede eğitim gören ve farklı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Sanat ve spor dalındaki yarışmalarda ilçemizi gururlandıran 21 öğrenciye madalyalarını Başkan Çetin takdim etti.

Ödül töreninde konuşma yapan Başkan Çetin, başarılı öğrencilerle gurur duyduğunu ifade ederek ‘’Böyle güzel bir etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. İlçemizde 23 bine yakın öğrencimiz var. 310 öğrencimiz birincilikler kazandı. Bu öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak az. Ancak orana baktığımız zaman bu yüzde 1 buçuğu dahi bulmuyor. Yeni bir ilçeyiz. 81 vilayetten insanımız burada bir arada yaşıyor. Tekirdağ’da hizmete en çok aç olan ilçeyiz. Kapaklı birkaç yıl sonra bin kişilik salonlarda etkinlikler yapacak. Bu yüzde 1 buçukluk oran çok yakında yüzde 5’lere 10’lara çıkacak buna inanıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenlerimiz ayrıca velilerimizin desteği ile öğrencilerimizin çok daha iyi gelişmelerine vesile olacağız. Gelecek yıllarda bu gençlerimizin üniversitelerde de başarılı olacağına inanıyorum. Ben sosyalleşmeye son derece önem veriyorum. Eğitimin alt tabanında asıl olan sosyalleşme ve insana değer vermedir. Azmeden çalışan ve başarmaya odaklı insanlar yetiştirmeliyiz. Buradaki tüm öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Öğrencilerimizi ve ailelerini ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 13 Haziran 2019 | 08:55:14
21 Kasım Perşembe