“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin , Gazimizi Tedavi Gördüğü Hastanede Ziyaret Etti

Başkan Çetin , Gazimizi Tedavi Gördüğü  Hastanede Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hakkari Derecik’te mayının infilak etmesi sonucu iki ayağını kaybeden gazimiz Tarık Cür’ü tedavisinin devam ettiği Ankara GATA Hastanesinde ziyaret etti.

Gazimize moral ziyaretinde bulunan  Başkan Çetin, Cür’ün sağlık durumunun iyi olduğunu, yakında taburcu olarak evine kavuşacağını ifade etti.

“TÜM KAPAKLI HALKINA SELAMLARI VAR”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hakkari Derecik’te mayının infilak etmesi sonucu iki ayağını kaybeden ve tedavisine Ankara GATA Hastanesinde devam edilen Kapaklılı gazimiz Tarık Cür’e moral ziyaretinde bulundu. Çetin ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kapaklı İlçemizin gururu, yiğit kardeşimiz Gazi Tarık Cür'e Ankara GATA Hastanesinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Hamdolsun kardeşimiz çok iyi durumda, tüm Kapaklı halkına selamları var.İnşallah çok yakında taburcu olarak yuvasına, evine kavuşacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken iki bacağını birden kaybeden kahraman Gazimiz Tarık kardeşime bir kez daha acil şifalar diliyorum. Allah tüm gazilerimizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Son Düzenleme Tarihi: 30 Temmuz 2019 | 16:17:09
19 Ağustos Pazartesi