“Kapaklı Sizin Eviniz”

Başkan Çetin Esnafları Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin esnafları ziyaret ederek işlerinde bol kazançlar diledi.

Ziyaretleri sırasında karşılaşmış olduğu vatandaşlarla selamlaşan Başkan Çetin , vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlar ile yaptığı sohbette, yaşanabilir ve huzurlu bir Kapaklı için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediyemizin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Her zaman esnafın ve vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını belirtirken Başkan Çetin  "Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sık sık onların muhabbetlerine ortak olacağız. El ele, omuz omuza vererek daha yaşanabilir bir Kapaklı inşa edeceğiz” dedi.

Son Düzenleme Tarihi: 09 Ağustos 2019 | 12:04:22
18 Ekim Cuma