“Kapaklı Sizin Eviniz”

Altyapı çalışmaları masaya yatırıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz’ü ziyaret etti

TESKİ GENEL MÜDÜRÜ DR. İÇÖZ’Ü ZİYARET ETTİ

TESKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarete Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Yerlioğlu, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve ilgili daire başkanları katıldı.

YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kapaklı’mıza, Tekirdağ’ımıza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

KAPAKLI’YA PEK ÇOK YATIRIM VE HİZMET KAZANDIRACAĞIZ

Gerek devlet yatırımları, gerekse Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin destekleriyle Kapaklı’ya pek çok yatırım ve hizmet kazandırmak istediklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ tarafından Kapaklı’da gerçekleştirilecek çalışma ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Son Düzenleme Tarihi: 15 Nisan 2019 | 14:09:45
20 Eylül Cuma