“Kapaklı Sizin Eviniz”

Açık Havada Sinema Geceleri Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  tarafından düzenlenen “2. Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında gösterilen “Yol Arkadaşım 2” sinema filmi ilgiyle izlendi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Belediye Başkan yardımcısı Adem Sekmen ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Açık hava sinema nostaljisini yaşatmak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede düzenlenen ve halktan büyük ilgi gören Ay Işığında Sinema Geceleri etkinliği kapsamında Yol Arkadaşım 2 filmi ilçemizde gösterildi. İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nda gösterilen filme vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlikle ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Bülent Ecevit Parkımızda halkımızla birlikte açık hava sinema keyfinde “Yol Arkadaşım 2” sinema filmini keyifle izledik ve güzel bir gece yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

HEDEFİM SENSİN GÖSTERİMDE OLACAK

“2. Ay Işığında Sinema Geceleri” etkinliği kapsamında 20 Ağustos Salı günü saat 21.00’da ise Hedefim Sensin filmi Kapaklı Belediye Meydanında gösterime sunulacak.

Son Düzenleme Tarihi: 07 Ağustos 2019 | 17:44:00
19 Ağustos Pazartesi