“Kapaklı Sizin Eviniz”

8 Mart etkinliklerimize davetlisiniz

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle düzenleyecek olduğumuz etkinliğimize tüm halkımız davetlidir

BM TARAFINDAN TANIMLANMIŞ ULUSLAR ARASI BİR GÜN

Etkinliklerle ilgili bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Dünya Emekçi Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.” dedi.

CUMA GÜNÜ RECEP GÜVEN PARKINDA

Kapaklı Belediyesi olarak bu anlamlı günde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini kaydeden Başkanımız İrfan Mandalı, “Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle 8 Mart Cuma günü, 14.00 – 17.00 saatleri arasında Recep Güven Parkında gerçekleşecek olan programımıza tüm halkımızı davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

KONSER, SERGİ VE SÜRPRİZ HEDİYELER

Etkinlikler kapsamında Sevtuğ Kasapbaşoğlu konseri ve ‘Kapaklı’nın Kadın Renkleri’ isimli fotoğraf sergisi gerçekleşecek olup halkımıza sürpriz hediyeler takdim edilecektir.

Son Düzenleme Tarihi: 18 Mart 2019 | 14:40:07
26 Mart Salı