“Kapaklı Sizin Eviniz”

57. alay tarihine doğru yola çıktı

Tekirdağ tarihi ile kucaklaşıyor sancağına sahip çıkıyor” sloganıyla beş yıl önce başlatılan 57. Alay yürüyüşü, Tekirdağ Valiliği önünden düzenlenen törenle başladı.

Gerçekleştirilen törene Belediyemiz Başkan Danışmanı Veli ÇEKEN ve  57. Alay yürüyüşçülerinin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, ilçe belediyeleri temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kapaklı Belediyesi’nin de katkıları ile gerçekleşecek yürüyüş öncesi 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kadir Albayrak ve Tekirdağ Vali Vekili Aydın Tetikoğlu konuşma yaptı.Uğurlama töreni sonunda hep birlikte yürüyüşü geçilirken 57. Alay’ın 5 gün sürecek Çanakkale yürüyüşü başlamış oldu.

Son Düzenleme Tarihi: 16 Aralık 2018 | 19:09:24
19 Ağustos Pazartesi