“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapılarını Senfonik Destan Konseri İle Açtı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, "19'dan Çok Önce, 23'ten Sonsuza" Senfonik Destan konseri ile kapılarını açtı.

20 Şubat 2020
Kapaklı Turizm ve Yöresel Ürünleri Merkezi'nin Yapım Çalışmaları Başladı

Trakya Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve destek almaya hak kazanan‘’ Kapaklı Turizme Yönelik Yöresel ürünler Üretim ve Satış Merkezi’’ Projesi'nin yapım çalışmaları başladı.

20 Şubat 2020
Başkan Çetin Karaağaç Mahallesindeki Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kapaklı halkının dertlerini yakından takip edip çözümler üretmeye devam Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Karaağaç Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek mahallede incelemelerde bulundu.

19 Şubat 2020
Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi

İlçemizde bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda, farklı okullardan toplam 73 yarışmacı 4 ayrı kategoride yarıştı.

19 Şubat 2020
Vatan Caddesinde Banka ATM'leri Yer Almaya Başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Vatan caddesi Fulya Sokak üzerinde bulunan alanda hazırlanan kabinlere iki bankanın ATM’si hizmet vermeye başladı.

Trakya "Bulut Kent Bilgi Sistemi " İle Akıllı Şehirlere Dönüşüyor

Tekirdağ ve çevre illerin belediye personellerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü himayesinde ve Kapaklı Belediyesi ev sahipliğinde 'Bulut Kent Bilgi Sistemi Yönetici ve Kullanıcı' eğitimleri verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda görevli Çevre ve Şehircilik uzmanı Salih Enver Acar tarafından verilen eğitim üç gün sürdü.

ÇOSB’den Mama ve Kulübe Yardımı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) Kapaklı Belediyesine ait müşahede alanında kalan köpek ve kedilere kulübe ve mama yardımında bulundu.

Başkan Çetin Esnafları Ziyaret Etti

Kapaklı'da esnaf ziyaretlerini sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek simit ikram etti.

11 Şubat 2020
Kariyer ve İstihdam Ofisimiz İş Sahibi Yapmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi "Kariyer ve İstihdam Ofisi" tarafından düzenlenen iş arayan vatandaşlar ile personel arayan işvereni bir araya getiren toplu iş görüşmeleri devam ediyor.

07 Şubat 2020
Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Kapaklı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 4 Şubat 2020 Salı günü saat 14.00’da Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda toplandı.

05 Şubat 2020
Kapaklı’mızın Nüfusu 120 bin 489

Türkiye İstatistik Kurumu, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) verilerinden yapılan hesaplamalara göre Kapaklı’da bir sene içinde 3 bin 607 kişilik nüfus artışı yaşanarak 116 bin 882 olan nüfus 120 bin 489’a yükseldi.

04 Şubat 2020
Yardımlar Elazığ ve Malatya’ya ulaştı

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlarımız için Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri AFAD koordinesinde deprem bölgesine gönderildi.

03 Şubat 2020
21 Şubat Cuma