“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri Düzenlendi

Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) ve Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğinde Kapaklı Belediye Meclis Salonunda ‘‘Kadına Yönelik Şiddet’’ ile mücadele semineri düzenlendi.

10 Aralık 2019
Kapaklı'da Berber ve Kuaförlere Sıkı Denetim

Kapaklı Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların daha kaliteli hizmet alması amacıyla, Kapaklı genelinde faaliyet gösteren, erkek berber ve kuaförlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.

10 Aralık 2019
Pınarça Mahallemize Müjde

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Trakya Gazdaş İşletme Müdürlüğüyle yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Pınarça Mahallesine giden ve bağlantı yolu olan Faruk Ilgaz Caddesinin doğalgaz altyapısına ve Kapaklı’ya yakışır modern bir cadde görünümüne kavuşacağı müjdesini verdi.

09 Aralık 2019
"Çat Kapı" Tiyatro Oyunu Kapaklı’da Sahnelendi

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından"Tiyatro Günleri " kapsamında ÇOSB Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenen ve birbirinin tam zıttı iki erkek kardeşin aynı evde buluşmasıyla başlayan komik ve eğlenceli bir öykünün anlatıldığı oyun beğeniyle izlendi.

09 Aralık 2019
Kapaklı Belediyesi'nden İmar Ücretlerinde İndirim

Kapaklı Belediyesi 2020 Mali Yılı Ücrete Tabi İşler Tarifesi kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ücretlendirme tarifesinde indirim uyguladı.

Başkan Çetin Erenler Cem Evini Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Kapaklı Erenler Cem evini ziyaret ederek, İzmir’de yaşanan alevi vatandaşlarımızın evlerinin işaretlemesi konusunda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Çetin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kapaklı Belediye Başkanı  Mustafa Çetin, 05 Aralık Pazartesi günü saat 11.00'da Kapaklı Belediyesi Meclis toplantı salonunda Kapaklı'da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kapaklı Belediyesi Voleybol Takımı Hazırlık Maçına Çıktı

Kapaklı Belediyesi Voleybol Takımı ve Çerkezköy Halit Narin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Voleybol Takımı hazırlık maçıyla karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı voleybol maçında Kapaklı Belediyesi Voleybol Takımı, rakibi Çerkezköy Halit Narin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Voleybol Takımı’nı 3-1 mağlup etti.

05 Aralık 2019
2019 Yılının  Son Meclisi Toplandı

Kapaklı Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 Aralık Salı günü Saat 14.00'da meclis salonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

04 Aralık 2019
Başkan Çetin Engellilerle Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Kapaklı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltıda Kapaklı'da ikamet eden engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

03 Aralık 2019
Kapaklı'da Ücretsiz Wi-Fi Ağı Genişliyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kapaklı Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.

02 Aralık 2019
Kapaklı Belediyesi Doğrudan Temin Dosyalarını Yayınlıyor

Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeyi ilke edinen Kapaklı Belediyesi doğrudan temin dosyalarını web sitesinde yayınlamaya başlıyor.

29 Kasım 2019
14 Aralık Cumartesi