“İşimiz Gücümüz Kapaklı”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Başkan Çetin'den Yarıyıl Tatili Mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

17 Ocak 2020
İkram Aracımız Gönülleri Isıtmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi bünyesindeki mobil ikram aracı hafta içi her sabah 07:00- 09:00 saatleri arasında ücretsiz çorba, kahve ve sıcak çay dağıtımına devam ediyor. İlçe genelinde her hafta farklı bir mahallede hizmet veren mobil ikram aracıyla uygulamanın başladığı günden bu yana 8000 binden fazla vatandaşımıza sıcak içecek ikram edildi.

Başkan Çetin, ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne Katıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TBB tarafından Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Ankara'da düzenlenen, Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Başkan Çetin'den Bakan Soylu'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi dolayısıyla Ankara’da bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve evinde  istirahat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öğrencilerimizi Karne Hediyesi Olarak Tiyatroyla Buluşturuyoruz

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte çocuklara verimli ve bir o kadar da eğlenceli bir tatil imkânı sunmak isteyen Kapaklı Belediyesi, kültür sanat programıyla çocukları hem eğlendirecek hem de eğitimlerine katkı sağlayacak.

Öğrencilerden Başkan Çetin'e Ziyaret

Karaağaç Şehit Kadir Dadaş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti.

15 Ocak 2020
Basketbolda Kazanan Kapaklı Oldu

Kapaklı Spor Basketbol Takımı ve Çerkezköy Dinamik takımı Tekirdağ Büyük Erkekler Ligi dördüncü hafta maçında karşı karşıya geldi.

15 Ocak 2020
Başkan Çetin’den Hasta Ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede bulunan hastaları evlerinde ziyaret ederek acil şifalar diledi.

14 Ocak 2020
‘Minik Ellerin Merhameti’ Projesi Hayata Geçirildi

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ‘Minik Ellerin Merhameti’ projesi kapsamında sokak hayvanları için anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

10 Ocak 2020
Başkan Çetin 'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çetin, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

09 Ocak 2020
Başkan Çetin'den Mavi Kapak Toplama Kampanyasına Destek

Topladığı mavi kapakları Kapaklı Sakatlar Derneğine bağışlayarak tekerlekli sandalye alınmasına katkı sağlayan Sahra Riya Aydın'a  Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

08 Ocak 2020
Engelleri Birlikte Aşıyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden Ayşe  Kırat ve ailesini evinde  ziyaret ederek yürümekte güçlük çeken Melek Kırat’a istediği tekerlekli sandalyesini teslim etti.

08 Ocak 2020
19 Ocak Pazar