“Kapaklı Sizin Eviniz”

Kapaklı Belediyesinden Haberler

Başkan Çetin'den Karne Mesajı

Tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı'da da öğrenciler, karne heyecanı yaşıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yayınladığı mesajla karne heyecanı yaşayacak öğrencilerimizi tebrik etti.

14 Haziran 2019
Atık Pil ve Elektronik Eşya Toplayan Okullar Ödüllendirildi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, okullar arası “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası” ve “Atık Geri Dönüşüm Kampanyası” kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okullara Kapaklı Belediyesi Toplandı Salonunda ödüllerini takdim ederek teşekkür etti.

14 Haziran 2019
Tekirdağ Büyükşehir Meclisi Kapaklı’da Toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Toplantısı 12 Haziran Çarşamba günü saat  14:00’da Kapaklı ilçemizde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

13 Haziran 2019
Başkan Çetin ‘Kapaklı’nın Enleri’ Ödül Töreni’ne Katıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen ödül törenine katıldı.

12 Haziran 2019
Kapaklı Belediyesi Yaz Okulları Kayıtları Başlıyor

Kapaklı Belediyesi ve TÜGVA ( Türkiye Gençlik Vakfı) işbirliği ile çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli bir yaz geçirmelerine imkan sağlamak amacı ile "YAZ OKULLARI" nı açıyor.

Kapaklı U-16 Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

2018- 2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 68 ilden 118 takımın katılımı ile başlıyor. 12 – 15 Haziran tarihleri arasında Kapaklı’da İlçe stadyumunda düzenlenecek olan karşılaşmalarda 2 grupta toplamda 6 takım mücadele edecek.

Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Kapaklı Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 10 Haziran Pazartesi Günü Saat 14.00’da Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Kapaklı’da Bayram Coşkusu

Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı. Recep Güven Parkında düzenlenen tebrik programında Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tebrikleri kabul edip halkımızın bayramını kutladı.

Başkan Çetin Ramazan Bayramını Kutladı

Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇETİN Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

03 Haziran 2019
Kapaklı’da Yollar Yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

02 Haziran 2019
TBMM Başkanı Şentop’tan Belediyemize Ziyaret

TBMM Başkanı Sayın Mustafa Şentop, 31 Mart yerel seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçilen Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e tebrik ziyaretinde bulundu.

02 Haziran 2019
Emine Penbeten Adal Anaokulundan Anlamlı Sergi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Emine Penbeten Adal Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği sergiye katıldı.

31 Mayıs 2019
16 Haziran Pazar