CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ VE FENER ALAYI

11.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü saat 19.00 'da Eski Belediye meydanından başlayacak olan '' Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı'' ve ardından saat 20.00 'da eski Belediye meydanında Gökçe konseri düzenlenecek.

Kapaklı Belediyesi’nin öncülüğünde yapılacak kutlamalarda, Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayının ardından Eski Belediye Meydanı’nda saat 20.00’da Gökçe sahne alacak. Başkan Mandalı, “Özgür, bağımsız ve onurlu bir yaşamın değerlerini yücelten Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıl dönümünü, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyet’in kurulmasında büyük bedel ödeyen dedelerin torunları olarak bugün aynı inançla Cumhuriyet’e olan bağlılığımızı, inancımızı çok güçlü olarak göstereceğiz Tüm hemşehrilerimi, geleceğe kıvanç içinde, umutla bakabilmek adına, öncülüğünü yaptığımız kutlama programımıza ve büyük yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

• GÖKÇE ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri

Kapaklı Belediyesi tarafından 29 Ekim Pazar günü saat 20.00 'da Eski Belediye meydanında Gökçe ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri düzenlenecek.

12.10.2017

• Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri

20 Ağustos Pazar günü saat 11.00 'da düzenleyecek olduğumuz Kapaklı Belediyesi Büyük Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

11.08.2017

• Geleneksel Sünnet Şöleni

Kapaklı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13.sü gerçekleştirilecek Sünnet Şöleni 18 Ağustos Cuma ve 19 Ağustos Cumartesi günü Eski Belediye meydanında yapılacak. 20 Ağustos Pazar günü de Kazak Gölü mesire alanında Kapaklı Belediyesi Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri gerçekleşecek.

11.08.2017

• Kapaklı Sitespor Sezon Açılışı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kapaklı Sitespor, 2017-2018 açılış maçını Fenerbahçe U19 takımı ile yapacak.

02.08.2017