“Kapaklı Sizin Eviniz”

Haydi Spora Genel

Haydi Spora

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ücretsiz açık hava sabah sporuna tüm halkımız davetlidir

KAPAKLI İLÇE STADYUMUNDA

Hafta içi her gün sabah saat 08.00’de Kapaklı İlçe Stadyumunda gerçekleşecek olan açık hava sabah sporu hakkında bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şu ifadeleri kullandı:

HAFTA İÇİ HER GÜN SAAT 08.00’DE

“Vatandaşlarımızın sağlığını her şeyin önünde tutan bir Belediye olarak açık hava sabah sporu etkinliğimizi başlatıyoruz. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm Kapaklılı hemşehrilerimizin davetli olduğu etkinliğimiz hafta içi her gün saat 08.00’de başlayacak.

ALANINDA UZMAN EĞİTMENLER

Kapaklı İlçe Stadyumunda gerçekleşecek olan açık hava sabah sporumuz, alanında uzman eğitmenlerimizin nezaretinde düzenlenecek.

KAYIT OLMAYA GEREK YOK

Herhangi bir kayıt işlemi olmayan açık hava sabah sporumuza tüm Kapaklı halkı davetlidir.”

Etkinliği Paylaş

Diğer Etkinlikler

Genel

18 Nisan 2019