“Kapaklı Sizin Eviniz”

Atmazsan Batmaz Genel

Atmazsan Batmaz

Dünya Temizlik  günü kapsamında Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 20 Eylül Cuma günü saat 14.30'da Belediye Meydanında etkinlik programı düzenlenecek.

PROGRAM VELİ ÇEKEN PARKINDA BAŞLAYACAK

Saat 14.00 'da Atatürk Mahallesi Veli Çeken Parkında gönüllü vatandaşlara “Atmazsan Batmaz” baskılı tişört , şapkalar ile çöp poşetleri ve eldiven dağıtımı yapılacak. Dağıtımın ardından  bando eşliğinde Veli Çeken Parkından Kapaklı Meydanına yürüyüş yapılarak çevrede görünen çöpler toplanarak temizlik yapılacak.

ETKİNLİKLER BELEDİYE MEYDANINDA DEVAM EDECEK

Yürüyüş sonrasında Belediye Meydanında devam edecek etkinlik programında , Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu öğrencileri koreografi gösterilerini sergileyecek. Ardından Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri de  Geri dönüşüm temalı defile gösterilerini gerçekleştirecek. Günün anlam ve öneminin yapılacağı konuşmalarının ardından Kapaklı'da "Atmazsan Batmaz"  sloganı ile etkinliğin startı verilecek.

BAŞKAN ÇETİN ÇEKTİĞİ VİDEOYLA KAMPANYANIN STARTINI VERDİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından kısa bir video yayınlayan ve kampanyanın startını vererek açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin " İlçemin güzel insanları hepinizi saygıyla, sevgiyle ve hürmetle selamlıyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden beri gece gündüz sizler için, ilçemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için çalışmaya gayret ediyoruz. Şimdi ilçemizde bir temizlik seferberliğini sizlerle birlikte başlatmak istiyoruz. Atalarımızın dediği üzere Aslan yattığı yerden belli olur sözüne istinaden ilçemizde topyekün bir seferberlik ilan etmek istiyoruz. Bunun içinde sloganımız olan “Atmazsan Batmaz" diyerek kampanyamızı başlatmak istiyoruz." dedi.

Etkinliği Paylaş

Diğer Etkinlikler

Koferans
“El-Emin” (S.A.V)  Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin”