Kamuoyuna Duyuru (WhatsApp İhbar Hattı )

26.04.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı İlçemizde; Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın sorumlu olduğu bulvar, cadde ve sokaklar aşağıda belirtilmiştir. Bu bulvar, cadde ve sokaklar ile ilgili her türlü görüş, istek ve şikayetlerinizi WhatsApp İhbar Hattımıza bildirebilirsiniz. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

• TESKİ Su Kesintisi Hakkında

TREDAŞ ekiplerinin Kapaklı İlçesinde yapacağı bakım ve onarım çalışmaları sebebi ile yaşanacak olan elektrik kesintisine bağlı olarak, 16 Aralık 2017 Cumartesi Günü 08:30-18:00 saatleri arasında Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerine su verilemeyecektir.

15.12.2017

• TREDAŞ Planlı Elektrik Kesintisi (14 -16 Aralık)

Tredaş İşletme Müdürlüğünden, planlı elektrik kesintisi. Müdürlüğün sorumluluk alanı içerisindeki Kapaklı ilçesinde 14 Aralık Perşembe 16 Aralık Cumartesi günlerinde aşağıdaki tablodaki bölgelerde ve belirtilen saatte elektrik kesintisi olacaktır. Tüm Halkımıza önemle duyurulur.

14.12.2017

• 2018 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU

27.10.2010 tarih ve 27742 sayılı Resmi Gazete’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanarak yürürlüğe giren ‘’Atıksu Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik’’ ve ‘’Evsel Katı Atık Tarifelerinin Belirlenmesine Yönelik Kılavuz’’da belirtilen hükümlere göre evsel katı atık maliyetlerinin çıkarılması ve bu maliyetler çerçevesinde tarifelerin oluşturulmasıdır.

26.10.2017

• Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Baca Güvenliği Uyarısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yayımladığı "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçıkla vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha çok Ekim-Nisan ayları arasında yaşanan baca kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat çekmek için "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçık yayımladı.

24.10.2017