2018 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU

26.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

27.10.2010 tarih ve 27742 sayılı Resmi Gazete’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanarak yürürlüğe giren ‘’Atıksu Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik’’ ve ‘’Evsel Katı Atık Tarifelerinin Belirlenmesine Yönelik Kılavuz’’da belirtilen hükümlere göre evsel katı atık maliyetlerinin çıkarılması ve bu maliyetler çerçevesinde tarifelerin oluşturulmasıdır.

RAPORU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

• Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Baca Güvenliği Uyarısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yayımladığı "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçıkla vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha çok Ekim-Nisan ayları arasında yaşanan baca kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat çekmek için "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçık yayımladı.

24.10.2017

• TESKİ Basın Açıklaması (2017 -52)

Kapaklı Gazetesinin 6 Ekim 2017 tarihli nüshasında yayımlanan “Islah edilmeyen dere, pislik saçıyor!” başlıklı haberinde; Kapaklı İlçesi, Atatürk Mahallesi Hacılar Çeşmesi yanındaki dere yatağının pis ve kötü kokular yaydığı, dere kenarındaki toprakların erozyona uğradığı ve dereye yakın bir yerde bulunan rögar kapağından çıkan atıksuların dereye döküldüğünden bahsedilmektedir. Haberde bahsi geçen konuya açıklık getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

09.10.2017

E- Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler

29.09.2017

Teski Abonelerine Duyuru (06 Temmuz 2017)